16 d’abr. 2018

trobada anual, i 3




Dissabte a la tarda és el moment triat per presentar, promocionar i defendre les nostres propostes de lectures per la propera temporada. Enguany s'han presentar vint-i-set títols.



A la nit, vam recordar escriptores i escriptors que hem llegit, o ens agradaria llegir, davant de les seves màquines d’escriure al ritme de la música de la peça musical La màquina de escriure, música instrumental composta per Leroy Anderson l’any 1950.


Un grup de abnegades treballadores del servei municipal de neteja ens van visitar per recordar-nos que sempre hem de depositar la nostra brossa en el cubell corresponent.


Seguidament van recordar a Josep Palau i Fabre, amb el poema “Jo em donaria a qui em volgués”, i al poeta de Burjasot Vicent Andrés Estellés, al que molt aviat llegirem en la seva pròpia terra.

Com la trobada de Vespres Literaris, aquest any, ha coincidit amb l’aniversari dels 87 anys de la proclamació de la Segona República Espanyola, vam celebrar-ho amb lectura de poemes i cançons, finalitzant l’acte amb la lectura del poema de León Felipe, ¿Qué lástima!


 Diumenge al matí, per fi! vam poder gaudir de la primavera en aquest petit racó del Vallès Oriental.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada