4 de nov. 2015

nova novel·la de l'escriptora Teresa Roig

La escriptora Teresa Roig , que va presentar la seva tercera novel·la, “El primer dia de les nostres vides”, a Vespres Literaris al setembre de 2011, ha publicat aquest mes d’octubre (Columna edicions) la seva sisena novel·la: “La merceria”.

“A la Barcelona de principis del segle XX, un pobre idealista salva un ric d’una mort segura. L’amistat que els uneix a partir de llavors li canvia la vida per sempre; a ell i a les futures generacions, ja que gràcies a aquell gest altruista aconsegueix obrir el negoci familiar que sempre havia somiat: una merceria. Però aquesta, a part de ser motiu de felicitat i el principal escenari de la seva vida, també es convertirà en l’origen de tots els seus maldecaps.

A La merceria viurem de prop els fets històrics més significatius per a la ciutat i el país, així com els daltabaixos econòmics de la petita empresa familiar. Descobrirem que tota decisió té repercussions, que els diners no ho poden tot; coneixerem l’ambició, el dubte, l’enveja, l’odi, la por... I recordarem que l’única resposta a tots els problemes és l’amor “

Novel·la “entre el romanticisme, la tragèdia i el suspens. Broda un retrat fidedigne de la societat catalana a l’estil de l’ ”Auca del Senyor Esteve”, que ens fa viatjar en el temps, al llarg de tres generacions i les diferents classes socials de l’època... Per, a la fi, recordar que l’única resposta a tots els problemes és l’amor.”  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada