24 de nov. 2015

el(s) poeta Ovidi


Una selecció ( feta per Jordi Tormo i Jana Montllor) que explora alguns dels poemes inèdits que va escriure Ovidi Montllor al llarg de la seva vida i els micropoemes del poemari Dels quaranta estant, que va publicar el 1985, sense oblidar les cançons i poemes que tots coneixem.

L’Ovidi no només va dir i musicar a molts poetes catalans (Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu, Blai Bonet, Miquel Martí i Pol, Pere IV, Josep Maria de Sagarra, Joan Salvat Papasseit o Joan Fuster) sinó que tenia la seva pròpia creació. Jordi Tormo acaba d’elaborar un recull i una investigació sobre la vessant poètica de l’Ovidi: un recorregut a través dels seus escrits poètics i de la seva relació amb la poesia amb la col∙laboració de Jana Montllor, la filla petita del cantant, actor i poeta.


Aquesta proposta vol apropar la relació de l’Ovidi Montllor amb la poesia, la seves seleccions, el seu gest i la seva dimensió com a poeta no només a través de les seves cançons sinó també de poesies pròpies no musicades i, fins i tot inèdites. La selecció es fruit del llibre Ovidi Montllor, “Un obrer de la paraula”, de Jordi Tormo, i de la recerca feta per la seva filla Jana Montllor. 



Teatre Ateneu de Cerdanyola del Vallès, divendres 27 de novembre de 2015, a les 21.00 hores; amb Mercè Samprieto, música de  Eduard Iniesta i el cant de la Llúcia Vives 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada